Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Seçilecek kapı dâhilin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonra. Muktezi anlayışaretler ve aydınlatmalar mimarilmalıdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan acil pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapımızdan birisi kuvvet açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez bir numara katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr esenlanır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik gibi faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Emniyet: Ivedi çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme Yangın Merdiveni Kapısı mekanizmasına iye olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an celi olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B yangın kapısı derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangınlar kâh o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Esaslı ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın derunindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini belirli müddet emniyetli hale getirir.

Acil çıkış kapıları binası itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların çıbanlıca özellikleri kötüdaki gibidir:

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

 60dk yangın kapısı ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page